Novosti

Agromax Специјална ценаемпиријски доказано да као врх прелив за башти и баштенске биљке лека нарочито ефикасно функционише. Рок употребе средства гледа на паковању. Радећи композиција, разблажено у било ком односу, који се користи у наредним сатима. Степен пенетрације свих локалних агената кроз кожу не износи више од 1,5-2 цм.

Оснивачи ДОО “Agromax”

Идеалан за нормалан развој и брзо сазревање. Може бити у фази ницања и раног пролећа у почетку фазама вегетације и пре колекције у јесен.

Ово је генерално добар, можда су изведени из хумуса, који је почео да се распада биљке које су третиране

са микроорганизмима већ. Користи се оплоди земљу)) и лечење болести коже код пацијената са / Фарм Анималс. Компанија Agromax – највећи снабдевач пољопривредних машина и опреме у Белгород Регион

.

Главни Профил фирме – то је резервне делове и опрему за живине индустрије, сточарства и пластеницима. Представници малих и средњих предузећа у Новосибирској области од почетка пандемије корона већ примио више од 1,9 милијарди рубаља у субвенцијама. Они су подељени између 48 хиљада предузетника. Ђубриво Сад Форте – нова пољопривредна технологија која комбинује најновија достигнућа у науци с>.

Да бисте користили наш сајт потребно је да омогућите ЈаваСцрипт у прегледачу. У ВЛСИ имплементиран сервис Све о предузећима и власницима. То омогућава неколико секунди да се потпуне информације о било којој компанији. Импринт Компанија Agromax, правни адреса, званични сајт и проверите УСРЛЕ доступан у СПАРЦ система (демо доступан за бесплатно).

Популарна

Садржи бор као хелат и мембране проникател у композицији, на тај начин обезбеђујући потпуну апсорпцију бора из погона и повећава мобилност елемента унутар биљним ткивима. Борон пружа отпор тачке раста неповољних временских услова, спречавање кршења процеса раста и одржавања равнотеже у биљним фитохормона.

Према ФССП, отворени поступак извршења против компаније нису доступни. Наши објекти су опремљени најсавременијом опремом која омогућава да се произведе квалитетне млечне комплексе и резервних делова за млеко цеви и крава машинама. Сви производи су лиценцирани у складу са регулаторним стандардима и државним стандардима. ГЦ “Агромакс” је директан произвођач, тако да наши клијенти не преплатити, стицање фарме опрему од нас. Главни циљ компаније – стварање млечних опреме високог квалитета за пољопривредно-индустријски комплекс Русије

.

Сад Форте садржи комплетан сет компоненти које омогућава изградњу виталних функција органа и правилан раст и развој. То повећава плодност земљишта, побољшава варење процесе органске материје, неутралише штетне ефекте нитрата даје еколошки усева безбедна за људе. Агромакс – Ђубрива се налази на р Краснодар, Ростов шоссе, 38, од 301. скоро све клице увело и није могао да спаси њих. Већ дуги низ година бави сам за све и никада није догодило.

Компанија картица можете да видите пуну изјаву организације. Детаљи су доступни из јединствене државе Регистар правних лица у форми електронског документа. Довнлоад или штампање извод из регистра, до данас у вријеме подношења захтјева или на дан свог боравка у прошлости. Календар може да укаже на време када се у

саопштењу када се промени података.

Ово је сто посто последица овог ђубрива. Исход бачен добар износ новца на ветру, завивсхие пуца и много негативних емоција. менаџери и стручњаци предузећа у агро-индустријски комплекс земље – пољопривредним газдинствима, сељачких газдинстава, прераду, зрна предузећа и других. Тхе Сторе понуде пријатељске продаваца и повољним ценама.

Све остале особине лека нису подржани од стране ништа друго осим коментаре на мрежи. И то је трошак чудо само 99 рубаља данас. У принципу, ако је новац ту, зашто не забављам се прскати.

  • Генерални директор ограниченом одговорношћу “Агромакс” Горбатов Сергеј.
  • Основна делатност предузећа је Трговина на пољопривреду и шумарство, опреме и материјала, укључујући и трактора. ЛИ>
  • organizacija “ограниченом одговорношћу” Agromax “” регистрована 20. марта, 2015. на адреси Тула региону, Узловаа округ, Кхитрово, корп 98.

    osnovna делатност је гајење усева.

    u 2019. добит компаније износила је 3845 хиљада.

    kompanija је челу ЦХИКИН Александра.

Главни производ – производи за заштиту биља и ђубрива. То је лако сварљива ђубриво за фолијарну примену, користи се за гајење биљака у везане великих количина бора у приступачном облику (за брзе елиминације недостатка бора у биљкама). Бор Агромакс 11% – високо концентрисани бор ђубриво врх прелив да се надокнади недостатак бора код биљака током вегетације фолијарно

.

Ова метода примене је најпотребније за рад на ниским плодности земљишта. Магнезијум – учествује у формирању хлорофила, убрзава раст Башта, украсног биља, побољшава укус плода. Овај метод примене је најпотребније да се рад на низкоплодородних земљиштима.

Овде сам, на пример, све док се користе био-ђубриво и веома је задовољан својим резултатом. После третмана, ова средства ће се растопити плодове веће величине и имају добру тржишну. Необично видети такве брзе резултате, да будем искрен. После прве употребе приметио да јагоде су још јајници. Ове године, мразеви хит, па сам чак и очај.

Пре почетка рада на терену, погодно за 3-4 дана пре пресађивања биљака или сеединг, земљиште треба третирати са раствором 1 кесица Agromax, раствореног у 10 литара воде. Спољни, дрвеће и жбуње се третирају путем прскања. Одрастао припрема у складу са упутствима за употребу.

Ово Концентрат – активни прелив, који садржи све битне за раст и формирање плодова материјала, адитива за заштиту од штеточина,

смањују корова у креветима. Продире своју кожу, повећава стопу клијања од скоро 60% брже клијање и чини будуће младице јак и моћан.

ђубрива мада има неорганског порекла, називајући их погрешно хемију. У производњи користимо природне минерале који су миниране индустријске методе. Вештачких адитива у њима је обично минимум, тако да не штети. Сад Форте – комплекс за воће, бобице, биља, поврћа, цвећа

.

Ово утиче на квалитет и превоз чување, робне индексе. Већина биљака како расту апсорбовати азот, калијум, фосфор, јер им је потребан калцијум, сумпор, бакар.

Сад Форте – развој руских фармера, који ће отворити нове могућности за вас. Узима се и приватно бастованима и фармерима на комерцијалној основи. То вам омогућава да добијете добру жетву чак и на тешким земљиштима неплодни, у суровим климатским условима на северу. Можете се залије са решењем у рано пролеће и цело лето, зими у стакленицима и пластеницима. Не само да повећава укупну количину воћа у колекцији, али њихов квалитет – садржај шећера, запремина воде, смицање

.
Agromax

Функционалан плетеној опрема такође дозвољава припрему семена за складиштење, садњу. Телефон, е-маил адреса званичног сајта и друге контакт информације ЛЛЦ “ауто-Круз” одсутна у Унифиед и може да се дода представник организације. Ђубрива се такође препоручује да користе као прелив за грмље и воћака, посебно за трансплантацију на нову локацију. Натапање семена мора бити четвртина садржаја 1 кесица разблаженог у 1 литар воде.

зглобова, осим чињенице да може бити дубље, и још увек имају препреку у виду заједничке капсуле. Композиција је ментол, што смањује бол због Акција избегавања.


You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *