Novosti

Agromax прегледВредност процене транспарентности информација је аналитички показатељ се израчунава на основу јавно доступних информација о активностима правних лица. Основна делатност је “Трговина на мало дијеловима и прибором за моторна возила”, снимио 14 додатне активности. Организација са ограниченом одговорношћу “КРСТАРЕЊЕ Ауто” додељен ИНН ОГРН, ОКПО. Телефон, е-маил адресу и остале контакт детаљи “Поволзхскаиа нафтна компанија” у јединственом одсутан и може да се дода представник организације.

Ово је сто посто последица овог ђубрива. Исход бачен добар износ новца на ветру, завивсхие пуца и много негативних емоција. менаџери и стручњаци предузећа у агро-индустријски комплекс земље – пољопривредним газдинствима, сељачких газдинстава,

прераду, зрна предузећа и других. Тхе Сторе понуде пријатељске продаваца и повољним ценама.

Заједничко одржавање третмана за заштиту биља и фолијарно значајно смањује трошкове. Ликуид концентрована ђубрива садрже бор за 11% (150 г / л). Садр и битне елементе у траговима који покрећу ензимске процесе у ембриону семена, промовишу раније појаву садница и повећају иње. Део контроле киселине архидоноваиа у биљкама системског отпорност на абиотичких и биотичких штетних фактора или болести производњом фитоалексин.

“Agromax” – први Агроцентер сложени услуге и производе, нуде пољопривредницима комплетну услугу по најповољнијим могућим условима. Ми користимо колачиће да Вам пружимо више опција када користите сајт. Настављајући да прегледате овај сајт или затворити ову поруку, пристајете на коришћење колачића. Агромакс Калии450 – висококонцентрована ђубриво ђубрење, омогућавајући у потпуности осигурати биљке са калијумом путем фолијарно. Растворљив у води Калијум облик и мембране проникател олакшати комплетну апсорпцију елемент, повећање члан мобилности унутар биљним ткивима.

Компоненте се брзо раствара са темељним мешањем радног раствора. Треће дана третмана после цветања да се побољша снабдевање листова и бољи раст изданака.

Основна делатност фирме је “петролеум продуцтион”, пријављено 6 додатне активности. Организација са ограниченом одговорношћу “Поволзхскаиа нафтна компанија” додељен ИНН ОГРН, ОКПО.

Компанија картица можете да видите пуну изјаву организације. Детаљи су доступни из јединствене државе Регистар правних лица у форми електронског документа. Довнлоад или штампање извод из регистра, до данас у вријеме подношења захтјева или на дан свог боравка у прошлости. Календар може да укаже на време када се у саопштењу када се промени података.

Agromax

Пријава

сајт

Садржи бор као хелат и мембране проникател у композицији, на тај начин обезбеђујући потпуну апсорпцију бора из погона и повећава мобилност елемента унутар биљним ткивима. Борон пружа отпор тачке раста неповољних временских услова, спречавање кршења процеса раста и одржавања равнотеже у биљним фитохормона.

  • Сви купци били задовољни како резултат попуст и квалитет купљене возила.
  • Само у 2014., што је продала 30 јединица жита и опрема за прехрану за пољопривреднике, велике фарме, фундуса Белгород региона.

    definitivno препоручујемо да користите ђубрива, и твоја култура ће бити добро заштићен од мраза и штеточина.

    ja користити активатор више од једне, и све време имам велику принос и не инсект не боли.

    komšija ме је видео ђубриво да

    обрађују земљу и затражио развод или не, све што је написано о њему?

Ефикасан органско ђубриво за све усеве. Она промовише активне раста, враћа и јача биљку. Средства произведена у погодан паковању – у облику кесица, садржај који је намењен за разблаживање у 10 литара воде

.

Наши стручњаци ће пружити стручну помоћ у одабиру потребних делова опреме погодних за ваше производне технологије. Успешно присутни на тржишту опреме за више од 10 година, то је званични дистрибутер водећих светских произвођача. Знате телефон или други контакт компанију? У Криму, руски одрасла хибридног семена шећерне репе, која ће заменити семе страних произвођача. Како се разликује од европских оних, рекао је директор предузећа “Агромакс” Андреј Савчук.

Популарна

Према ФССП, отворени поступак извршења против компаније нису доступни. Наши објекти су опремљени најсавременијом опремом која омогућава да се произведе квалитетне млечне комплексе и резервних делова за млеко цеви и крава машинама. Сви производи су лиценцирани у складу са регулаторним стандардима и државним стандардима. ГЦ “Агромакс” је директан произвођач, тако да наши клијенти не преплатити, стицање фарме опрему од нас. Главни циљ компаније – стварање млечних опреме високог квалитета за пољопривредно-индустријски комплекс Русије

.

Главни производ – производи за заштиту биља и ђубрива. То је лако сварљива ђубриво за фолијарну примену, користи се за гајење биљака у везане великих количина бора у приступачном облику (за брзе елиминације недостатка бора у биљкама). Бор Агромакс 11% – високо концентрисани бор ђубриво врх прелив да се надокнади недостатак бора код биљака током вегетације фолијарно

.

Можете позвати број телефона или проверите другим контактима на мрежи био-Agromax.ру. Одлична локација, радно време од 8 до 20, пријатељску услугу, удобан. ФОЛЦРОП Б – то је течно ђубриво са високим садржајем бора. Избалансирана комбинација и оптимални састав хранљивих материја.

Да бисте користили наш сајт потребно је да омогућите ЈаваСцрипт у прегледачу. У ВЛСИ имплементиран сервис Све о предузећима и власницима. То омогућава неколико секунди да се потпуне информације о било којој компанији. Импринт Компанија Agromax, правни адреса, званични сајт и проверите УСРЛЕ доступан у СПАРЦ система (демо доступан за бесплатно).

Ова метода примене је најпотребније за рад на ниским плодности земљишта. Магнезијум – учествује у формирању хлорофила, убрзава раст Башта, украсног биља, побољшава укус плода. Овај метод примене је најпотребније да се рад на низкоплодородних земљиштима.


You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *